کاربردهای جالب فویل آلومینیومی در همه جای خانه

کاربردهای جالب فویل آلومینیومی در همه جای خانه

مقدمه

فویل آلومینیومی یک ابزار ارزشمند در آشپزخانه‌های خانگی و حرفه‌ای بوده است و آنقدر آشناست که به سختی نیاز به معرفی بیشتر دارد.فویل آلومینیومی در آشپزخانه کاربردهای مختلفی دارد و اگرچه به غیر از آن از سلفون استرچ غذایی نیز برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود، اما هر کدام ویژگی های خاصی دارند.کاربرد aluminum foil فقط برای بسته بندی اشیا و مواد غذایی نیست.کاربردهای رایج دیگری نیز وجود دارد، مانند پوشاندن سینی های پخت یا ظروف یخچال.فویل آلومینیوم یک رسانای عالی گرما است، به همین دلیل است که مکان امنی در آشپزخانه هم برای پخت و پز و هم برای نگهداری مواد غذایی دارد.

خواصی که فویل آلومینیومی را بسیار مفید می کند عبارتند از:

  • تحمل حرارت – از انجماد تا پخت و کباب کردن
  • هدایت حرارتی
  • استحکام – قدرت
  • نفوذ ناپذیری
  • عدم سمیت و مقاومت در برابر خوردگی
  • مناسب بودن در انواع حالت پخت، فر، گریل و باربیکیو.

کاربرد فویل آلومینیوم در آشپزخانه

موارد استفاده از فویل آلومینیوم در آشپزخانه

  • برشته کردن

شاید آشناترین استفاده از آن در بسته بندی گوشت، ماهی و مرغ برای سرخ کردن در فر ، به منظور حفظ رطوبت و کاهش انقباض و خشک شدن باشد.می توانید ماهی، مرغ و بوقلمون را در فر بپزید و مطمئن شوید که داخل آن خوب پخته شده و از سوختن بیرون آن جلوگیری کنید.با وجود foil ،گوشت، مرغ و سبزیجات را با اجتناب از آتش مستقیم روی گریل بپزید.

  • انجماد

از آنجایی که فویل آلومینیومی شکل‌پذیر است و نزدیک به غذا تا می‌شود و بسته می‌شود، این یک ماده ایده‌آل برای ذخیره سازی اقلامی با شکل نامنظم مانند باقیمانده‌های گوشت و غیره در یخچال و فریزر است.

  • پخت

foil زمانی که از آن برای خط کشی سینی ها و قالب های کیک استفاده می شود ،باعث صرفه جویی در مواد تمیز کننده و کار می شود.می توان از آن برای مرطوب نگه داشتن شیرینی استفاده کرد و در عین حال اجازه می دهد تا حرارت فر به سرعت و به طور موثر نفوذ کند.

کاربردهای متفرقه در آشپزخانه

  • aluminum foil به عنوان آستر ، جلوی تمام موارد سوخته روی تابه گریل یا فر که تمیز کردنشان سخت است را می گیرد.فقط کافیست آستر فویل را بردارید و دور بریزید.
  • ناهارهای پیک نیک، ساندویچ ها، کیک ها و میوه ها وقتی در فویل پیچیده می شوند ، تازه می مانند.
  • از آن برای ایجاد یک نوار بالابر زیر کیک یا نان استفاده کنید تا به راحتی از سینی پخت خارج شوند.فویل در فر نمی سوزد.
  • از عبور بوی غذایی که نگه می دارد ، جلوگیری می کند و مانع خاصی ایجاد می کند که ویژگی های غذا را حفظ می کند.
  • برای گرم کردن مجدد غذا در فر ، بدون سوختن یا خشک شدن اسفاده میشود.
  • به عنوان یک چاقو یا قیچی تیز کن نیز کاربرد دارد.

معایب استفاده از فویل آلومینیومی

معایب استفاده از فویل آلومینیومی

از جمله معایب استفاده از aluminum foil می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تاثیر منفی بر محیط زیست می گذارد.
  • نمی توان از آن برای گرم کردن غذا با استفاده از مایکروویو استفاده کرد.
  • برای نگهداری غذاهای اسیدی، شور یا منجمد توصیه نمی شود.

نتیجه گیری

فویل آلومینیوم یک محصول مفید آشپزخانه برای گرم کردن، نگهداری و انجماد مواد غذایی است.سیب زمینی را می توان در آن پخت، ماهی را می توان برشته کرد و باقی مانده غذا را می توان در آن منجمد کرد.البته مهمترین چیزی که باید از آن اجتناب کنید ، استفاده از آن برای پوشاندن غذا در مایکروویو است: جریان های الکترومغناطیسی باعث جرقه زدن فویل می شود و می تواند باعث آتش سوزی شود.

همانطور که گفته شد، فویل آلومینیومی برای بسته بندی گوشت و/یا سبزیجات قبل از کباب کردن یا پخت ایده آل است – فویل رطوبت محتویات خود را در حین پختن عایق می کند.همچنین از محتویات خود در برابر شعله های کباب پز محافظت می کند و از متلاشی شدن و ریزش این مواد داخل گریل جلوگیری می کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *